Kako se prijaviti za Amazon Prime

Kako se prijaviti za Amazon Prime

Kada je u pitanju online kupovina, Amazon Prime je jedan od najpopularnijih servisa koji nudi širok spektar pogodnosti, uključujući besplatnu dostavu, pristup ekskluzivnom medijskom sadržaju i brojne druge beneficije. Postati član Amazon Prime programa može doneti niz prednosti, ali kako to zapravo uraditi? U ovom članku, detaljno ćemo objasniti proces prijave za Amazon Prime, zajedno sa korisnim informacijama o tome da li je usluga besplatna, kako se besplatno prijaviti, kako se prijaviti putem računara ili aplikacije, te kako otkazati članstvo ukoliko to poželite.

Da li je Amazon Prime besplatna usluga

Pomisao na Amazon Prime često prati i pitanje o troškovima. Amazon Prime nije besplatna usluga; to je pretplatnički program koji naplaćuje mesečnu ili godišnju naknadu. Međutim, Amazon često nudi probni period tokom kojeg korisnici mogu isprobati Prime besplatno. Ovo je odlična prilika da se uverite u vrednost koju Prime članstvo može doneti pre nego što se obavežete na plaćanje naknade.

Kako besplatno postati član Amazon Prime programa

Amazon Prime obično nudi 30-dnevni besplatni probni period za nove korisnike. Tokom ovog perioda, korisnici imaju pristup svim pogodnostima Prime članstva, uključujući brzu dostavu, pristup Prime Video sadržaju, ekskluzivnim popustima i mnogim drugim beneficijama. Da biste se prijavili za besplatan probni period, biće vam potrebna važeća kreditna ili debitna kartica. Bitno je napomenuti da će Amazon automatski naplatiti naknadu po isteku probnog perioda ukoliko ne otkazujete članstvo na vreme.

Kako se prijaviti za Amazon Prime putem računara

Prijavljivanje za Amazon Prime putem računara je jednostavan proces. Prvi korak je poseta Amazonove web stranice i prijava na vaš Amazon nalog. Potom navigirajte na Prime sekciju i kliknite na “Start your free trial” ili “Start your 30-day free trial”. Sledite uputstva na ekranu kako biste uneli podatke o plaćanju i potvrdili vašu adresu za dostavu. Nakon toga, bićete zvanično član Amazon Prime programa i moći ćete odmah da koristite sve prednosti.

Kako koristiti aplikaciju za prijavu na Amazon Prime

Prijava na Amazon Prime takođe je dostupna preko Amazonove mobilne aplikacije, što je praktično ako često koristite mobilne uređaje. Potrebno je da preuzmete Amazon aplikaciju sa Google Play Store-a ili Apple App Store-a i prijavite se sa svojim Amazon nalogom. U aplikaciji, moći ćete da pronađete opciju za Amazon Prime, gde ćete moći da započnete vaš besplatni probni period ili se prijavite za plaćeni članak. U aplikaciji takođe možete lako upravljati vašim članstvom i pratiti sve prednosti koje dolaze s njim.

Kako se prijaviti na Amazon Prime i otkazati članstvo

Ukoliko se prijavite za Amazon Prime i odlučite da ipak ne želite da nastavite sa plaćanjem nakon probnog perioda, važno je da znate kako otkazati članstvo. Ovaj proces je relativno jednostavan. Potrebno je da se prijavite na Amazon, idete na “Your Account” sekciju, a potom na “Your Prime Membership”. Odatle ćete moći da upravljate vašim članstvom i odaberete opciju “End Membership and Benefits”. Amazon će vas verovatno pitati da potvrdite vašu odluku i možda vam ponuditi različite opcije pre otkazivanja. Važno je da ovo uradite pre obnavljanja vašeg članstva kako biste izbegli naplatu.

U zaključku, prijavljivanje za Amazon Prime može se obaviti brzo i jednostavno, bilo da koristite računar ili mobilnu aplikaciju. Probni period je odličan način da besplatno isprobate uslugu i odlučite da li vam odgovara. Ukoliko ipak odlučite da Prime članstvo nije za vas, otkazivanje pretplate možete obaviti nekoliko klikova mišem ili dodira ekrana. Amazon Prime možda nije besplatan, ali uz pažljivo iskorišćavanje probnog perioda i mudro upravljanje članstvom, možete maksimizirati njegove pogodnosti na najefikasniji mogući način.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu