Preuzmite Skype besplatno

Preuzmite Skype besplatno

Skype je jedan od najpopularnijih alata za instant poruke, VoIP pozive i video konferencije širom sveta. Korišćenje Skype-a omogućava vam da lako ostanete u kontaktu sa porodicom, prijateljima i kolegama, bez obzira na geografsku udaljenost. U ovom tekstu ćemo se fokusirati na to kako možete besplatno preuzeti Skype na različite platforme, uključujući PC, Mac, mobilne uređaje, kao i kako se koristi u poslovne svrhe pod imenom Skype for Business.

Kako besplatno preuzeti Skype za PC

Da biste preuzeli Skype za PC, sve što je potrebno je da posedujete računar sa pristupom internetu. Proces preuzimanja je jednostavan i brz. Prvo, posetite zvaničnu web stranicu Skype-a i potražite deo za preuzimanje. Skype je dostupan za različite verzije Windows-a, uključujući Windows 10, Windows 8 i stare verzije poput Windows 7. Izaberite verziju koja odgovara vašem operativnom sistemu i sledite uputstva za instalaciju. Program će vas voditi kroz proces i za samo nekoliko minuta imaćete Skype instaliran na vašem računaru.

Kako preuzeti Skype za Windows 7 – uputstvo

Ako koristite Windows 7, proces preuzimanja Skype-a je sličan. Iako Windows 7 više nije primarna platforma koju kompanija Microsoft aktivno podržava, Skype je i dalje dostupan za preuzimanje. Nakon što posetite sajt Skype-a i odaberete verziju za Windows, postarajte se da je vaš sistem ažuriran s najnovijim Windows Update-ima kako bi Skype radio besprekorno. Pratite uputstva za instalaciju i uskoro ćete biti spremni za korišćenje Skype-a na Windows 7 sistemu.

Besplatno preuzimanje Skype-a za Mac

Preuzimanje Skype-a na Mac računare je takođe veoma jednostavno. Prvo što trebate uraditi jeste da posetite App Store ili zvaničnu web stranicu Skype-a. U App Store-u, upišite “Skype” u tražilicu i kliknite na “Get” ili “Download” kako biste započeli preuzimanje. Ako preuzimate direktno sa Skype web stranice, izaberite verziju za Mac operativni sistem, preuzmite instalacioni fajl i sledite uputstva. Pre nego što počnete sa instalacijom, proverite da li vaš Mac zadovoljava sistemsku konfiguraciju potrebnu za pokretanje Skype-a.

Kako preuzeti Skype na mobilni uređaj – korak po korak

Skype je dostupan i za mobilne uređaje, uključujući pametne telefone i tablete na Android i iOS sistemima. Proces preuzimanja Skype-a na mobilne uređaje je veoma sličan procesu preuzimanja bilo koje druge aplikacije. Za Android uređaje, posetite Google Play Store, potražite Skype i kliknite “Install”. Za iOS uređaje, otvorite App Store, potražite Skype i zatim dodirnite “Get” ili ikonu oblaka kako biste započeli preuzimanje. Nakon instalacije, prijavite se sa vašim Microsoft nalogom ili kreirajte novi i već možete početi sa korišćenjem Skype-a.

Skype for Business – besplatno preuzimanje i korišćenje

Skype for Business je posebna verzija Skype-a dizajnirana za potrebe preduzeća. Omogućava niz naprednih funkcija, uključujući veće kapacitete za sastanke, integraciju sa Microsoft Office paketom i dodatnu sigurnost. Preuzimanje Skype for Business je dostupno često unutar Office 365 paketa ili kao zaseban program. Postupak preuzimanja je sličan kao i kod standardne verzije Skype-a, s tim što ćete morati da imate odgovarajuću licencu za upotrebu. Nakon instalacije, možete se prijaviti s postojećim nalogom i koristiti Skype for Business za efikasniju komunikaciju unutar vaše kompanije.

Zaključno, Skype je postao neophodan alat za komunikaciju u modernom dobu digitalnih tehnologija, kako za ličnu, tako i za poslovnu upotrebu. Bilo da ga koristite na računaru, laptopu, Mac-u ili mobilnom uređaju, Skype vam omogućava da ostvarite kontakt sa svetom na siguran i pouzdan način. Uz jednostavne korake koje smo opisali, možete brzo i lako preuzeti i instalirati ovu moćnu aplikaciju te uživati u svim prednostima koje pruža besplatna komunikacija preko interneta. Skype for Business dodatno proširuje ove mogućnosti na radnu atmosferu, nudeći posebno dizajnirane funkcije za efikasan radni proces. Iskoristite potencijale koje Skype pruža i povežite se sa svima, u bilo koje vreme, bez obzira na udaljenost.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu