Kako igrati COD Mobile na računaru

Kako igrati COD Mobile na računaru

Call of Duty: Mobile je jedna od najpopularnijih pucačkih igara za mobilne telefone, ali mnogi igrači žele da iskuse ovu igru na većem ekranu i sa boljom kontrolom. Igranje Call of Duty: Mobile na računaru nije samo moguće, već pruža savršeno iskustvo za one koji preferiraju tradicionalni način igranja igara. U ovom članku, otkrićemo vam korake kako da instalirate i igrate COD Mobile na svom računaru, kao i kako da koristite kontroler za igru.

Korišćenje COD Mobile-a na računaru

Igranje COD Mobile na računaru zapravo isto kao i na telefonu pruža mnoge prednosti. Jedna od njih je veći ekran, što omogućava bolju vidljivost i dublje uranjanje u igru. Osim toga, mogućnost korišćenja tastature i miša daje precizniju kontrolu nad likom, što može biti od velike pomoći u napetim borbenim situacijama. Takođe je vredno pomenuti da su mnogi korisnici već naviknuti na kontrolisanje igara preko tastature i miša, što može olakšati tranziciju na igranje COD Mobile na računaru.

Preuzimanje COD Mobile-a na računar

Pre nego što započnete sa igranjem COD Mobile-a na računaru, prvo morate da preuzmete odgovarajući emulator. Emulatori su softverski programi koji omogućavaju računarima da pokrenu aplikacije dizajnirane za mobilne uređaje. Jedan od najpopularnijih emulatora za igranje mobilnih igara na računaru je BlueStacks. Da bi preuzeli BlueStacks, posetite zvaničnu web stranicu i sledite uputstva za preuzimanje i instalaciju softvera na vašem računaru.

Instalacija COD Mobile-a na računaru

Nakon što ste instalirali emulator, naredni korak je instalacija same igre. To možete učiniti direktno kroz emulator, koristeći njegovu ugradjenu pretragu da pronadjete “Call of Duty: Mobile” u Google Play Store. Nakon što pronađete igru, kliknite na dugme “Instaliraj” i sačekajte da se proces instalacije završi. Jednom kada je igra instalirana, ikonica će se pojaviti u meniju emulatora, spremna za pokretanje.

Igranje COD Mobile-a na računaru

Kada ste instalirali COD Mobile, možete ga lako pokrenuti direktno kroz emulator. Igra će se pokrenuti u okruženju koje emulira Android operativni sistem, omogućavajući vam da iskusite igru sa punim setom funkcija, kao da igrate na mobilnom uređaju. Većina emulatora omogućava podešavanje kontrola, što znači da možete mapirati dugme tastature ili miša da odgovara određenim akcijama u igri. To vam omogućava da prilagodite kontrolne sheme vašim preferencijama, što može znatno poboljšati vaše igračko iskustvo.

Igranje COD Mobile-a na računaru uz kontroler

Za one koji preferiraju igranje uz pomoć kontrolera, mnogi emulatori nude mogućnost povezivanja igračkog kontrolera sa računarom. Ovo može dodatno da poboljša vašu preciznost i udobnost tokom igranja. Da biste koristili kontroler, prvo ga morate povezati sa vašim računarom putem USB-a ili Bluetooth-a, zatim konfigurišite dugmiće kroz postavke emulatora. Posle ovih koraka, bićete spremni da uživate u COD Mobile sa kontrolerom, baš kao što biste igrali na konzoli.

Igranje COD Mobile-a na računaru može biti zaista zanimljivo i uzbudljivo iskustvo koje vas može baciti u samu srž borbe sa većim ekranom i boljom kontrolom. Upotrebom emulatora kao što je BlueStacks i konfiguracijom kontrola koje vam najviše odgovaraju, možete postići optimalno iskustvo igranja koje nije omeđeno malim ekranom mobilnog telefona. Bez obzira da li preferirate korišćenje tastature i miša ili kontrolera, sada imate uputstvo kako da maksimalno iskoristite Call of Duty: Mobile na računaru. Srećno u borbi i neka najbolji pobedi!

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu