Kako dobiti besplatne skinove u Fortnite-u

Fortnite je najpopularnija battle royale igra na svetu, a skinovi su jedan od glavnih elemenata koji čine igrača jedinstvenim. Mnogi igrači žele da dobiju nove, sjajne i retke skinove, ali ne žele da troše pravi novac. Srećom, postoji nekoliko načina da dobijete besplatne skinove u Fortnite-u, a u ovom članku ćemo pokriti najbolje. Bez novca, bez problema!

Besplatni skinovi u Fortnite-u: Legalne metode

Besplatno dobijanje skinova u Fortnite-u može biti izazovno, ali postoje legalne metode za igrače koji ne žele potrošiti pravi novac na kupovinu virtuelnih predmeta. U nastavku su neke od metoda koje će vam pomoći da dobijete besplatne skinove u Fortnite-u:

1. Igrajte Fortnite Save the World mode – Za igrače koji igraju Save the World mode, Epic Games često nagrađuje igrače skinovima i drugim predmetima.

2. Sudjelujte u natjecanjima – Epic Games redovito organizira natjecanja na društvenim mrežama, a pobjednici često dobiju nagrade poput skinova.

3. Pridružite se Fortnite Twitch Drops programu – Povežite svoj Fortnite račun s Twitch računom i gledajte igrače koji igraju Fortnite da biste dobili besplatne skinove.

4. Koristite Fortnite Creator kodove – Mnogi igrači imaju Creator kodove koje možete koristiti pri kupovini predmeta u Fortnite-u i u zamjenu dobijete besplatne skinove.

5. Dobijte besplatne skinove uz neke kupovine – Ponekad u trgovini postoje ponude u kojima kupovinom određenih predmeta dobijete besplatne skinove.

Iako nisu sve metode potpuno besplatne, ove legalne metode nude igračima mogućnost da dobiju skinove bez trošenja pravog novca.

Kako prepoznati prevare u vezi sa skinovima u Fortnite-u

Fortnite je jedna od najpopularnijih video igara današnjice, što je dovelo do velikog tržišta za prodaju skinova (kože za likove) u igri. Međutim, kao i u svakom drugom poslu, postoje i oni koji pokušavaju da prevare igrače.

Prvi znak prevare je cena koja je previše niska u odnosu na uobičajene cene. Skinovi u Fortnite-u su skupi, a ako vidite veliku razliku u ceni, verovatno se radi o prevarama.

Drugi znak su prevaranti koji vas vrbuju preko društvenih mreža ili blogova. Oni često nude besplatne skinove ili neku drugu vrstu nagrade za igrače koji se prijave preko linka koji ostavljaju. Prijavljivanjem preko ovih linkova možete postati žrtva prevara, jer možda će vam zatražiti da unesete svoje lične podatke.

Takođe, ako vidite oglase koji nude “besplatne skinove”, budite oprezni. Ovi oglasi su često prevara, jer će vam zatražiti da platite određenu cenu da biste dobili skinove.

U svakom slučaju, uvek je najbolje kupovati skinove sa pouzdanih izvora, kao što su zvanične platforme prodavaca skinova. Na taj način ćete izbeći bilo kakve prevare i uživati u svojoj igri bez brige.

Promotivne inicijative za dobijanje skinova u Fortnite-u

Fortnite je postao jedna od najpopularnijih video igara na svetu sa svojim jedinstvenim konceptom Battle Royale-a i činjenicom da je besplatan za igranje. Veliki broj igrača kupuje skinove za svog junaka kako bi istakli svoju jedinstvenost dok igraju. Međutim, kupovina skinova može da bude prilično skupa, stoga su mnogi igrači u potrazi za promotivnim inicijativama koje će im pomoći da dobiju besplatne skinove.

Postoje brojne promotivne inicijative koje igrači mogu iskoristiti kako bi dobili besplatne skinove. Među najpopularnijim inicijativama je povezivanje računa sa ostalim servisima poput Twitch-a, Amazon Prime-a i Samsung-a. Ovo omogućava igračima da dobiju različite promocije i bonuse za besplatne skinove.

Druga popularna inicijativa su događaji poput Fortnite World Cup-a i drugih turnira koji pružaju igračima priliku da osvoje velike nagrade i neprocenjive skinove.

Neki igrači takođe koriste aplikacije koje nude nagrade za preuzimanje, instaliranje i testiranje drugih aplikacija. Važno je napomenuti da igrači moraju biti oprezni prilikom koriscenja ovih aplikacija kako bi izbegli prevare i zaštitili svoje podatke.

U svakom slučaju, postoji više načina da igrači dobiju besplatne skinove u Fortnite-u. Potrebno je malo istraživanja i učestvovanja u različitim inicijativama kako bi se igrači izdvojili od ostalih u igri i istakli svoju jedinstvenost.

Takođe ćemo vam pokazati Kako dobiti besplatan V-Buck u Fortnite-u.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu