WhatsApp za iPad

WhatsApp se već duže vreme koristi kao pouzdana i praktična platforma za komunikaciju, a sada je došlo vreme da je korisnici mogu koristiti i na svojim iPad uređajima. Ova popularna aplikacija postala je sveprisutna i obezbedila ljudima mogućnost da ostanu u kontaktu sa svojim bližnjim i prijateljima širom sveta. WhatsApp za iPad nudi iste funkcije kao i verzija za telefone i omogućava korisnicima da šalju poruke, fotografije, videozapise, dokumente i druge datoteke. Uz ovu novu opciju, korisnici će lakše koristiti aplikaciju na većem ekranu, što će doprineti boljoj komunikaciji i produktivnijem radu.

WhatsApp za iPad bez SIM kartice

Ako ste iPad korisnik, verovatno već koristite WhatsApp na svom mobilnom telefonu, ali ste nekada želeli da ga koristite i na svom tabletu. Za razliku od Android uređaja, Apple ne dozvoljava instaliranje aplikacija previše lagano na svojim uređajima. Ali, postoji način da koristite WhatsApp na svom iPadu, čak i ako nemate SIM karticu.

Postoje dva načina na koji možete koristiti WhatsApp na iPadu. Prvi način je koristeći web verziju WhatsApp-a, tako što ćete posetiti https://web.whatsapp.com/ na svom internet pretraživaču iPad-a i skenirati QR kod sa svog mobilnog telefona. Međutim, ovaj način zahteva da imate povezan mobilni uređaj sa instaliranom WhatsApp aplikacijom.

Drugi način je koristeći aplikaciju Duet Display, dostupnu u App Store-u. Duet Display omogućava vam da vaš iPad koristite kao drugi ekran za svoj Mac ili Windows računar, a isto tako i kao ekran za vaš mobilni uređaj. Kada povežete svoj mobilni uređaj sa aplikacijom Duet Display, možete koristiti WhatsApp na iPadu, bez obzira na to da li imate SIM karticu ili ne.

Uz ove jednostavne metode, sada možete koristiti WhatsApp na svom iPadu i uživati u svim njegovim funkcijama, kao što su slanje poruka, deljenje fajlova, pozivanje i još mnogo toga.

Kako instalirati WhatsApp na iPad bez telefona

Ako imate iPad i želite da koristite WhatsApp na njemu, možda se pitate da li je to moguće budući da nema SIM karticu koja podržava aplikaciju. Ali ne brinite, postoji nekoliko načina da instalirate i koristite WhatsApp na vašem iPadu bez telefona.

Prvo, možete koristiti aplikaciju WhatsApp Web koja vam omogućava da pristupite vašem WhatsApp nalogu preko pretraživača Safari u iPadu. Jednostavno otvorite Safari i unesite web.whatsapp.com. Zatim skenirajte QR kod sa svog pametnog telefona koji već ima instaliran WhatsApp i koji koristi isti nalog.

Druga opcija je da koristite aplikaciju Duet Display koja vam omogućava da prikažete ekran vašeg iPhone-a na iPadu putem USB kabla. Nakon toga, instalirajte WhatsApp na vaš iPhone i koristite ga preko prikaza na iPadu.

Takođe postoji i opcija da koristite WhatsApp na vašem iPadu putem aplikacije WhatsApp++ koju možete preuzeti pomoću Cydia Impactora. Međutim, trebalo bi da budete oprezni jer ovaj postupak može dovesti do problema sa sigurnošću i zahteva da jailbreakujete vaš iPad pre nego što instalirate aplikaciju.

U svakom slučaju, postoji nekoliko načina da koristite WhatsApp na vašem iPadu bez telefona. Izaberite onaj koji vam najviše odgovara i uživajte u komunikaciji sa vašim prijateljima i porodicom.

Alternativna rešenja za upotrebu WhatsApp-a na iPad-u

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmenu poruka koja se koristi širom sveta. Međutim, mnogi korisnici žele da je koriste i na svom iPad-u. Nažalost, WhatsApp trenutno ne nudi zvaničnu aplikaciju za iPad. Ipak, postoje alternativna rešenja koja omogućavaju upotrebu WhatsApp-a na iPad-u.

Jedno od najpopularnijih rešenja je upotreba web verzije WhatsApp-a. Ovo se može lako učiniti tako što se ide na oficijalnu WhatsApp web stranicu i skenira QR kod pomoću WhatsApp aplikacije na telefonu. Nakon toga, sav sadržaj će se pojaviti na iPad-u, a korisnici će moći da šalju poruke, primaju obaveštenja i koriste sve funkcije koje WhatsApp nudi.

Alternativno, možete koristiti aplikacije treće strane, poput “Chatify for WhatsApp” ili “Messenger for WhatsApp”. Ove aplikacije omogućavaju upotrebu WhatsApp-a na iPad-u, bez upotrebe web verzije.

Međutim, važno je napomenuti da korišćenje aplikacija treće strane nosi rizik od krađe podataka i malware-a. Korisnici bi trebalo da pažljivo pročitaju uslove korišćenja pre nego što odluče da koriste ove aplikacije na svom iPad-u. Bez obzira na to koje rešenje se odabere, važno je da korisnici imaju pristup WhatsApp-u na svim svojim uređajima kako bi olakšali komunikaciju i održali kontakt sa svojim prijateljima i porodicom.

Na ovom linku saznajte kako koristiti WhatsApp za PC.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu