Kako resetovati AirPods

AirPods su bežične slušalice koje predstavljaju popularni pribor za Apple korisnike. Međutim, kao i svaki elektronski uređaj, mogu se suočiti sa nekim problemima koji zahtevaju resetovanje. U ovom članku ćemo objasniti kako lako i jednostavno resetovati AirPods, bilo iz razloga problema sa povezivanjem, slabog kvaliteta zvuka ili drugih problema.

Kako resetovati AirPods prve generacije

Ako imate AirPods prve generacije i imate problema sa povezivanjem, zvukom ili baterijom, vrlo jednostavan način da rešite problem je resetovanje vaših AirPods. Postupak resetovanja traje samo nekoliko sekundi i mogao bi vam uštedeti vreme i frustraciju.

Da biste resetovali svoje AirPods prve generacije, pratite ove korake:

1. Stavite svoje AirPods u punjač i povežite punjač sa strujom.

2. Otvorite Bluetooth podešavanja na svom iPhone-u ili iPad-u.

3. Pronađite svoje AirPods u Bluetooth podešavanjima i pritisnite “i” pored njih.

4. Na novom ekranu pritisnite “Zaboravi ovaj uređaj”.

5. Zatvorite Bluetooth podešavanja i izvucite svoje AirPods iz punjača.

6. Držite dugme za povezivanje (na poleđini punjača) dok ne vidite belo svetlo koje brzo trepće. To znači da su AirPods prešli u način pareiranja.

7. Vratite se na Bluetooth podešavanja na svom iPhone-u ili iPad-u i ponovo uparite svoje AirPods.

To je to. Nakon ovih koraka vaši AirPods će biti resetovani i spremni za novu upotrebu.

Važno je napomenuti da će nakon resetovanja svi podaci o korišćenju, poput statistike slušanja i podešavanja zvuka, biti izbrisani.

Kako resetovati AirPods 2 generacije

Da li vam se desi da vaši AirPods slušni uređaji prestanu da rade kako treba, da se ne povezuju sa vašim telefonima, ili da jednostavno ne želite da sačuvate povezanost sa prethodnim uređajima? U takvim situacijama, resetovanje vaših AirPods može da bude brz i efikasan način za rešavanje problema.

Evo koraka koje možete da preduzmete da resetujete svoje AirPods druge generacije:

1. Uverite se da su vaši AirPods u futroli

2. Otvorite futrolu i isključite prekidač za postavljanje AirPods na punjenje

3. Držite dugme sa zadnje strane futrole dok LED indikator na prednjoj strani ne počne da treperi

4. Čekajte nekoliko sekundi dok LED indikator ne postane beli i počne da treperi

5. Kad se AirPods resetuju, ponovo se povežite sa vašim uređajima.

Ovaj postupak će izbrisati sve podatke iz vaših AirPods i vratiti ih na fabrička podešavanja. Ako problemi sa vašim AirPods nastave da se javljaju, obratite se službi podrške kompanije Apple kako biste dobili dodatnu pomoć.

Kako resetovati AirPods Pro

AirPods Pro su jedni od najpopularnijih bežičnih slušalica na tržištu danas, ali ponekad se može dogoditi da vam ne rade kako treba. Ako imate problema sa povezivanjem ili zvukom, možda je vreme da ih resetujete. Postupak resetovanja AirPods Pro je prilično jednostavan i moguće ga je obaviti za nekoliko minuta.

Prvo, pobrinite se da su vaši AirPods Pro povezani sa uređajem – to može biti iPhone, iPad ili bilo koji drugi kompatibilni uređaj. Zatim, držite dugme na AirPods Pro kutiji pritisnuto dok se ne pojavi led indikator za reset.

Nakon što resetujete AirPods Pro, pokušajte ih povezati sa uređajem ponovo i proverite da li se pojavljuju neki problemi. Ako se i dalje suočavate sa problemima, možda je vreme da potražite pomoć od Apple-ovog centra za podršku.

Vodite računa o svojim AirPods Pro i redovno ih resetujte kako biste osigurali optimalne performanse i uživali u vrhunskom slušnom iskustvu.

Kako povezati AirPods pogledajte ovde.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu