Kako preuzeti muziku i postaviti je kao melodiju zvona

Često se dešava da želimo da postavimo omiljenu pesmu kao melodiju zvona na svom telefonu, ali ne znamo kako to učiniti. U ovom članku ćemo vam pokazati korak po korak kako da preuzmete muziku i postavite je kao melodiju zvona na Android i iOS uređajima. Bez obzira da li želite da postavite novu pesmu koju ste skoro otkrili ili staru omiljenu melodiju zvona, ovaj vodič će vam omogućiti da personalizujete vaš telefon na najbolji način.

Kako preuzeti muziku za melodiju zvona na Androidu

Ako vam je dosadila standardna melodija zvona na vašem Androidu, postoji način da preuzmete i podesite neku drugu pesmu koja vam se sviđa.

Postoji nekoliko načina da to uradite, a jedan od njih je preuzimanje pesme sa aplikacije za reprodukciju muzike koju koristite na vašem Androidu. Kada pronađete pesmu koju želite da koristite kao melodiju zvona, tapnite na dugme za opcije i izaberite “Podesi kao melodiju zvona”.

Još jedan način je preuzimanje pesama sa neke online platforme za preuzimanje muzike, kao što su Zedge, Mobile9 i slično, koje nude veliki izbor melodija zvona. Nakon preuzimanja pesme, otvorite podešavanja zvona na vašem Androidu, izaberite “Dodaj novu” i pronađite preuzetu melodiju. Zatim je podesite kao zvono za poziv ili poruku.

Takođe, postoji mogućnost da preuzmete aplikaciju za melodije zvona kao što su Zedge, Ringtone Maker, Audiko itd. Ove aplikacije će vam omogućiti da pronađete i preuzmete veliki broj melodija zvona, kao i da kreirate sopstvene melodije na osnovu vaših omiljenih pesama.

Ukratko, postoji mnogo načina da preuzmete muziku za svoju melodiju zvona na Androidu, a sve što treba da uradite je da izaberete svoj omiljeni metod i uživate u novoj melodiji.

Kako postaviti muziku kao melodiju zvona na iPhone-u

Postavljanje vaše omiljene pesme kao melodije zvona na iPhone-u je prilično jednostavno. Sledite ove korake da biste postavili svoju omiljenu pesmu kao melodiju zvona:

1. Otvorite aplikaciju “Muzika” na vašem iPhone-u.

2. Pronađite pesmu koju želite da postavite kao melodiju zvona.

3. Kliknite na “Deli” dugme (kvadratić sa strelicom) koje se nalazi pored pesme.

4. Izaberite “Zvono”.

5. Odredite početak i kraj pesme koju želite da koristite kao melodiju zvona, uzimajući u obzir da melodija ne sme trajati duže od 30 sekundi.

6. Sačuvajte melodiju i postavite je kao zvono.

Ukoliko želite da sačuvate novu melodiju zvona za kasniju upotrebu, možete je sačuvati u odeljku “Tonski signali” u okviru podešavanja zvukova. Odaberite “Dodaj novi toonski signal” i izaberite svoju pesmu u izborniku.

Takođe, možete preuzeti razne aplikacije za izradu melodija zvona, od softvera koji će vam pomoći da napravite svoju novu kreaciju do aplikacija koje nude gotove melodije zvona. U svakom slučaju, postavljanje svoje omiljene pesme kao melodije zvona na iPhone-u je jednostavno, zabavno i doprinosi personalizaciji vašeg uređaja.

Korak po korak: Postavljanje muzike kao melodije zvona

Ako želite da vaš telefon zazvoni sa vašom omiljenom pesmom, postavljanje muzike kao melodije zvona nije teško, samo je potrebno pratiti nekoliko koraka. Prvo, izaberite pesmu koju želite da bude vaša melodija zvona. Zatim je potrebno da pesmu isečete na onaj deo koji želite da čujete kada vam zvoni telefon. Ovo možete uraditi korišćenjem neke od mnogobrojnih aplikacija za uređivanje muzike ili u nekom od softvera za obradu zvuka na računaru. Nakon toga, potrebno je da prebacite novokreiranu datoteku sa pesmom na vaš telefon, u folder za melodije zvona. Nakon ovoga, samo ostaje da setujete novu melodiju zvona u podešavanjima vašeg telefona i uživate u vašoj omiljenoj pesmi svaki put kada vam zvoni telefon. Važno je naglasiti da ovo postavljanje melodije može varirati u zavisnosti od modela i operativnog sistema vašeg telefona. U tom smislu, najbolje bi bilo da pretražite na internetu detaljna uputstva za vaš uređaj kako biste preciznije bili upoznati sa procesom postavljanja melodije zvona.

U ovom članku ćemo vam pokazati Kako preuzeti YouTube audio.

Prijavi se da primaš najnovije informacije na ovu temu